2009-03-02 19:07 #0 av: Tom-B

Flugfiske! Är Du intresserad tillhör Du en stadigt växande skara utövare i Sverige. Vi trivs ute i den svenska naturen, att få andas frisk luft, att få vistas i och njuta av alla de olika fantastiska miljöer som erbjuds oss, att få tampas med och förhoppningsvis överlista en i många fall jämlike. Och inte att förglömma den sociala delen som ett medlemskap i en fiskeförening erbjuder. Men ...

... det medför också ofta en hel del frågor i samband med att vi utövar vår hobby. Jag hoppas att den här sajten skall bli en plattform för erfarenhetsutbyte. Vi skall här kunna informera och utbilda varandra i flugfiskets alla faciliteter. Här kan vi tipsa varandra om det nya materialet som är på gång, om våra smultronställen där vi utövar vårt fiske, om vad som sedan händer i köket, om litteratur och kanske prata lite om etik och moral på fiskeplatsen. Det finns mycket sakkunskap runt om i landet.

Men låt oss hålla en trevlig och otvungen dialog på sajten. Har Du olika uppfattning i en fråga, diskutera sakfrågan, använd inte personangrepp. Det för inte dialogen framåt, och risken finns att jag som sajtvärd tar bort inlägget. Läs gärna Skrivregler, se länken nedan!

Likaså måste Du veta att det inte är tillåtet att skriva av, kopiera, citera etc annans text och bild. Upphovsrätten gäller. Se länk nedan.

Dra Dig inte för att ställa frågor, besvara frågor eller göra ett inlägg i största allmänhet. Ingen fråga är för liten för diskutera. Och dumma frågor finns inte. Men våra diskussioner bör i alla fall på något sätt vara relaterat till flugfisket. 

 Kontakta mig om Du har förslag på förbättringar, på nya artiklar eller ämnen.

Än en gång Välkommen.

Tom//Sajtvärden Tom-B

 

Länk till Skrivregler

Länk till Upphovsrätten